Raznovrsnim bogatim aktivnostima djeca i njihove odgojiteljice obilježili su Dječji tjedan u vrtiću. Tako smo prije svega razgovarali o dječjim pravima kao i odgovornostima koje svatko od nas ima, a sve to popratili veselim crtežima. Osim što smo razgovarali o ovoj važnoj temi bavili smo se i drugim aktivnostima, tako su neki istraživali zvukove, neki su uživali u sportskim igrama, a neki su posjetili „vrtićko kino“.

Djeca skupina Cipelići, Krijesnice, Cookiesi i Sunčeka organizirala su male sportske igre na dvorištu: povlačenje užeta, skakanje na trampolinu, badminton, skakanje u vrećama, provlačenje i sunožno skakanje te trčanje oko čunjeva i preskok preko prepreke. Posebno nas je razveselio naš novi trampolin!

Odgojne skupine Minionsi, Zvončići i Loptice, uz sportski dan utrke u vrećama, preskakanje prepreka, utrke u tačkama, tražili su jesensko blago u kutijama s lišćem, istraživali su zvukove kao i plesali uz glazbu s „Music boxa“. Pričale su se i priče u vrtićkoj pričaonici, kao i kod Medvjedića koji su preuzeli glavnu ulogu i priče koje poznaju pričali mlađoj djeci u grupi Zmajići.

Na područnom objektu Pionir mogle su se naći likovne aktivnosti oslikavanja drveta u jesen u ponedjeljak, u utorak je vrtić postao malo kino, u srijedu su djeca bila na pidžama partyju, u četvrtak su iskušali sreću u jesenskim sportskim igrama, a za kraj tjedna pjesma se orila kroz cijeli objekt.

Jasličke skupine Ježići, Točkice i Zmajići cijelo su to vrijeme istraživale boje i jesenske plodine, od kojih su izradili i male zvečke za sviranje, senzorne boce.