Odgojna skupina Loptice u kojoj se provodi Posebni sportski program je u ovoj pedagoškoj godini u sklopu projekta Sport- zdravi način života, upoznala sportske terene Zaprešića. Posjetili su stadion Inter, nogometno igralište i dvoranu, Mini centar atletike i Teakwondo klub.

Obilasci su djeci bili zanimljivi i atraktivni.

Na nogometnom terenu su  pucali loptu u pravi gol, a u dvorani gađali košarkaškom loptom u visoki koš. Na terenima centra atletike  su čuli i vidjeli sto se sve tamo trenira,  a iskušali se u skoku u dalj u pjesak te odigrali štafetnu igru. Na tim terenima se odrzala i  Olimpijada Dječjeg vrtića Maslačak na kojoj su djece iz skupine Loptice osvojila zlatne medalje i pehar za osvojeno prvo mjesto.

U dvorani Teakwondo kluba su treneri pripremili poligon  na kojem su sva djeca aktivno sudjelovala i odradila zadatke.  Na svim navedenim terenima u slobodno vrijeme treniraju i neka djeca iz skupine Loptice koja su bila domaćini svojim prijateljima iz skupine.

Djeca i odgojiteljice su svakome kome su došli u posjet za dar napravili Licitarsko srce i tako zahvalili na trudu i gostoprimstvu.