Stručne osobe

Naše odgojiteljice i stručne suradnice uz svoju stručnost i višegodišnje iskustvo u radu lako prepoznaju potrebe Vašeg djeteta.

10 - satni program

10 – satni program prilagođen roditeljima i djeci različite dobi. Program je ispunjen edukativnim i zabavnim sadržajima koji utječu na razvoj djece.

Učenje jezika

Organiziramo program ranog učenja engleskog i njemačkog jezika u sklopu redovitog cjelodnevnog 10-satnog programa.

Vjerski odgoj

Imamo program katoličkog vjerskog odgoja – redoviti desetsatni program. Djeci se putem igre pokušavaju približiti vrijednosti katoličke vjere.

Sport

U vrtiću se provodi posebni sportski program a osim toga odgojno obrazovni rad obogaćujemo sportsko-rekreativnim sadržajima, sportski susreti, olimpijada, obuka klizanja, plivanja, rolanja, i zimovanje.

Zdravi obroci

Za pravilan razvoj potreban je dnevni unos zdravih namirnica bogatih vitaminima za što se brinu zdravstvena voditeljica i osoblje kuhinje.

Novosti

Zahvala na posebnoj suradnji u 2022. godini

Zahvaljujemo se : Messer Croatia Plinu d.o.o. na donaciji 5000,00 kn koju će DV Maslačak uložiti u opremu jedne sobe ...

Dobrodošli u vrtić – upute za roditelje

Poštovani roditelji, na sljedećem linku možete pročitati neke savjete i smjernice koje će Vam olakšati prve dane u  vrtiću.  Ukoliko ...

Upisi u vrtić

Kako upisati dijete u vrtić?

Gdje mogu obaviti upise?

Što je potrebno za upise?

Jelovnik

Najvažniji je doručak.

Točno u podne ručamo.

Prije odlaska doma – užina.

Lokacije

Hrvatske mladeži 4, Zaprešić
Ksavera Šandora Gjalskog 1D, Zaprešić

Dječji radovi

Kontakt

Dječji vrtić Maslačak

Skip to content